Fitline huuhaa. Lisäravinteet ja terveysväitteet

FitLine kokemuksia

Fitline huuhaa

Pelkän tylyttämisen sijaan mainitsen kuitenkin myös muutamia potentiaalisia toimivia urheiluravinteita. Ja silloinkin vain E-vitamiinin ja Q10 imeytymiseen tehostamiseen liittyvää menetelmää. Linkkaa toki jokin muukin anteeksipyyntö kuin tuo, jossa pyydetään anteeksi jälleenmyyjien puheita, mutta ei mainita mitään omasta roolista. Metyyliryhmän luovutuksen yksi efekti voi olla krean lisääntyminen, mutta jos kreakuuri on päällä, niin tuskin efektiä. Vielä täytyy kehua mielenkiintoisia nettisivuja! Kuvassa väittävät, että tarvittavat vitamiinit tulevat vasta tuosta määrästä ruokaa. Ilmeisesti siellä on jokin remppa meneillään kun kaikki linkit eivät toimi. Mutta muuten käyttöannoksesi ovat ihan järkeviä sinänsä.

Nächster

Ravintolisät lihaskasvussa. Osa II: mahdollisesti toimivat

Fitline huuhaa

Histidiini-aminohappo ei ole kehossa rajoittavana tekijänä karnosiinin tuotossa. Miksi pitää jättää ruokavaliosta pois joku osa-alue, jos mitään allergiaa ei ole todettu? Raportoi tai ilmianna virheellinen tieto. Ravinnon voiman tarkoituksena on edistää ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa sekä tuoda funktionaalisen lääketieteen testit helposti jokaisen saataville, ravintoterapeutin avulla. Erot eivät kuitenkaan ole olleet johdonmukaisia niin, että luomutuotteet olisivat ravintoainepitoisuuksiltaan parempia eikä toisinkaan päin. Alkuperäisessä tutkimuksessakaan ei tosiaan sanottu millä tilastollisilla testeillä merkitsevät erot oli saatu aikaiseksi, mutta kerrottiin auliisti, että tuloksia oli pyöritelty softilla Graph Pad Prism ja Excel. Kurkumiinin vaikutuksia terveyteen tutkitaan mutta vielä ei ole riittävää näyttöä sen käytöstä terveyteen taikka sairauksien hoitoon.

Nächster

Funktionaalinen lääketiede

Fitline huuhaa

Mua niin häiritsee kaikenlaiset manifestointitekniikat, joissa jotenkin ulkoistetaan se homma, tai annetaan ymmärtää, että et itse pysty hallitsemaan täysin manifestointivoimaasi. Voit tutustua FitLine-tuotteisiin osoitteessa ja lukea yleistietoa aiheesta osoitteessa. Arvioi kriittisesti, ovatko jutun kuvat oikeassa asiayhteydessä ja onko kuvia muokattu totuutta muunnellen. Nopeampi palautuminen tai varsinkaan vähäisempi lihasarkuus tai lihasvaurion määrä ei tarkoita tehostunutta lihaskasvua, joskus jopa mahdollisesti päinvastoin. Jos et yhtään tiedä, mistä mä puhun, niin kirjotin manifestoinnista juuri blogiini, käy lukemassa! Esimerkiksi moniin sairauksiin ja sairauksien oireiisin ei saisi liittää terveysväitteitä. Tässä taas unohdettiin mainita, että sitruunavesigatessa ei ollut kyse vain sitruunavedestä, vaan vaikuttajan vastuusta eli siitä, millaista tietoa jaat ja pystytkö perustelemaan väitteesi.

Nächster

Hyviä uutisia

Fitline huuhaa

Jokainen voi edellisen kirjoituksen todeta asian. Ja jos suoliston huonoa kuntoa ei hoideta oikein, ei myöskään ravintoaineet imeydy niin hyvin. Yleisesti ottaen laadukasta proteiinia riittävästi syövällä ei ole tarvetta yllämainittuihin lisiin. Tutustu koko sisältöön ennen kuin jaat sen. Propaganda on yksi niistä keinoista, joilla esimerkiksi yhteiskunnallista keskustelua käydään demokraattisessa yhteiskunnassa.

Nächster

Ravintolisät lihaskasvussa. Osa II: mahdollisesti toimivat

Fitline huuhaa

Ihmisillä tehtyjä tutkimuksia, joissa Fitline-tuotteiden vaikutuksia olisi selvitetty löytyi tasan 0 kappaletta. Tuotteita valmistavat kansainväliset yritykset välttävät huolellisesti tekemästä asiattomia terveysväitteitä markkinoinnissaan. Ohjeistuksissa varmaan kielletäänkin terveysväitteet, mutta miten asiasta koulutetaan käytännössä? Kurkumiini on kasvisperäinen yhdiste, jota käytetään Ayurveda-hoidoissa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen mediankäyttäjän pitäisi pystyä vaivatta erottamaan mainokset muusta mediasisällöstä ja tunnistamaan, milloin häneen pyritään vaikuttamaan kaupallisesti. Samoin myös taulukosta 1 puuttuu keskihajonnat, annetaan vain keskiarvo.

Nächster

Pyramiditiimi: FITLINE

Fitline huuhaa

Elintarvikkeen ei saa väittää ehkäisevän tai parantavan sairauksia eikä niiden markkinointi siten ole sallittua myöskään koronaviruksen hoitoon tai ehkäisyyn. Pidämme perinteisen median julkaisemia sisältöjä luotettavina. Valeuutisten ainekset he olivat kopioineet internetistä tai keksineet päästään. FitLine-tohtori , ettei tutkimuksia terveysvaikutuksista ole tehty eikä niitä hänen mukaansa edes voi tehdä. Lisäksi vaikuttaa siltä että pelkäät lääkärien menettävän arvostusta ja työt, kun ihmiset tulevat terveiksi pelkästään lisäravinteita käyttämällä, eikä tarvitakaan enää lääkkeitä. Lisäravinteiden markkinat ovat villit Suuret kansainväliset yritykset pyrkivät toki kehittämään tuotteiden formulaatioita niin, että tuote sisältää sen mitä luvataan ja että aineiden imeytyminen olisi mahdollisimman hyvää.

Nächster

FitLine = FitLin€

Fitline huuhaa

Ja vaikka tietyt väitteet ovat sallittuja, ei sekään takaa, että näiden tuotteiden markkinointi olisi siltikään aina sääntöjen mukaista. Kalaöljykapseleista tai -öljyistä ollaan montaa mieltä vs. Näiden entsyymien väitetään kulkeutuvan ainakin tyhjään mahaan nautittuna mahan ohi ohutsuoleen säilyen toimintakelpoisena proteiinien pilkkomisessa. Eläinkokeissa käytettäviin määriin nähden pinaattia pitää kyllä syödä jo sitten massiivisia määriä. Disinformaation tavoitteena on aiheuttaa vahinkoa. Vastuu ei siis ole aivan pieni.

Nächster

Funktionaalinen lääketiede

Fitline huuhaa

Mutta riskit tuollaiselle ovat kovat ja toisaalta kovien määrien sokerin mässyttäminen ei peruspunttijannulle ole mitenkään tarpeellista. Kiinnostuksen kohteitani ovat tasa-arvoasiat, musiikki ja luonnonsuojelu. Sain pyynnöstä alkuperäisen tutkimuksen Saksasta. Kasviöljyjen rasvahapot eivät ole ihan samanlaisia kuin kalaöljyssä eli niitä ei voi täysin verrata toisiinsa. Ihmisten hätää ja huolta ei tule käyttää epärehelliseen ja laittomaan toimintaan. Purkista ottamisen yksi ongelma lisäksi on, että se saa ottajan harhaiseen turvallisuuden tunteeseen. Ruoan osalta riittää, että sen ravintoarvo on tiedossa.

Nächster