Vinmonopolet moelv. Mølla storsenter

Deltidsekspeditører

Vinmonopolet moelv

Stillingenes størrelse er på 5,5 timer per uke. Påskeaften 0800-1600 Vi oppfordrer alle til å planlegge i god tid, utnytte hele åpningstiden fra 07-23 slik at vi unngår store folkemengder, og slik at vi enklere kan beskytte både deg og oss selv mot smitte. Mølla følger helsemyndighetenes råd og anbefalinger. Kontakt butikksjef Martin Lillemæhlum på telefon 908 24 560 hvis du vil vite mer om stillingen. Alle åpne butikker forholder seg til nasjonale smittevernregler og gjør alt for å ivareta en trygg handel.

Nächster

Mølla storsenter

Vinmonopolet moelv

Det er mange som ikke har anledning til å besøke oss i disse dager, og vi har stor forståelse for at våre kunder ikke ønsker eller kan gå utenfor hjemmet sitt. Bestill gjerne dine varer hos butikkene på Mølla allerede i dag. . De siste oppdateringene rundt situasjonen, finner du her på våre nettsider. Bestill via sms 94801635 eller 95878721.

Nächster

Deltidsekspeditører (145628)

Vinmonopolet moelv

Published 21-02-2020 Deadline: 25-02-2020 Enhet hjemmetjenester, Moelv - Sykepleier 100 % fast Enhet hjemmetjenester Hjemmetjenesten Ringsaker avdeling Moelv har ansvar for å yte hjemmebaserte helse- og omsorgstjenester til innbyggerne i Moelv-området. Varene du handler i nettbutikken sendes med Postnor. Vinmonopolet sender et svært positivt signal når de velger å etablere seg nok et sted i kommunen vår, sier rådmann Jørn Strand. Ved Moelvas utløp og Mjøsas østre bredd, ligger Moelv - byen til Alf Prøysen. Innsia Moelv Butikken er åpen man-onsdag 11-17, påskeaften stengt Betalingsløsning: Vipps og via nettbutikk Tilbyr hjemkjøring: Ja, innenfor postnummer 2390. Du bør ha 3-årig videregående skole eller tilsvarende kompetanse og erfaring fra butikkarbeid.

Nächster

Moelv Handelsstands Forening⎜Moelv

Vinmonopolet moelv

Her finner du en oversikt over de av våre butikker og de muligheter som de kan tilby. Vi tar kontakt for nærmere avtale! Du må være serviceinnstilt, vise initiativ og ha gode samarbeidsegenskaper. Se vår Facebook-side for informasjon om bestilling, frister og tider for utkjøring. Hjemmetjenesten har base på Moelv sykehjem. Tjenesten er åpen man-fre klokken 9-19 og er helt gratis. Butikkene i Moelv handelsstand har alle iverksatt forskjellige tiltak i anledning denne dugnaden. Vi har også avtale med Innsia Moelv, slik at vi kan sette igjen varer for henting hos Innsia.

Nächster

Vinmonopolet til Moelv

Vinmonopolet moelv

Published 03-03-2020 Deadline: 18-03-2020 Vil du utvikle en bærekraftig og fremtidsrettet montasjeindustri? Noen har valgt å stenge helt, og noen er også pålagt å holde stengt. Det er en spesiell tid for oss alle, og butikkene gjør sitt ytterste for å holde varehandelen godt i gang. Byen vår er liten, men med et stort hjerte. Det er vedtatt følgende tiltak som skal redusere smittefaren på Mølla og hos våre butikker. Det er også ønskelig med grunnleggende datakunnskap.

Nächster

Deltidsekspeditører

Vinmonopolet moelv

Sender også i post med f rakt på kr 99,- Er du interessert i å levere varer for andre butikker i Moelv handelsstand? Stillingens størrelse er på 2,5 timer per uke. Vi tar Vipps og kan i enkelte tilfelle levere hjemme hos deg. Betalingsløsning: Vi tar kun vipps som betaling ved levering. Vi skal gjøre oss fortjent til folks støtte gjennom å tilby Norges beste kundemøte, preget av fagkunnskap, service og ansvarlighet Les mer om Stillingsbeskrivelse. Det var Moelv idé- og næringsforum samt Moelv handelsstand som i sin tid tok opp spørsmålet rundt etablering av Vinmonopolet i Moelv. Levere også varer fra andre butikker i Moelv handelsstand.

Nächster

Vi søker butikksjef til Vinmonopolet Moelv (142369)

Vinmonopolet moelv

The Crown Vi tar imot bestillinger hver dag frem til klokken 20:30 og det er gratis hjemlevering innen 6 km på bestillinger over kr. Lokal handel er viktigere enn noen gang Det er uvante tider for handelsstanden, og det pågår en nasjonal dugnad for å begrense smitten av koronaviruset. Du bør ha 3-årig videregående skole eller tilsvarende kompetanse og erfaring fra butikkarbeid. FixMe har vareutlevering hos Innsia. Velkommen til en hyggelig handel! Alt vårt salgspersonale må være over 20 år.

Nächster

Deltidsekspeditører (145628)

Vinmonopolet moelv

Published 21-02-2020 Deadline: 25-02-2020 Enhet hjemmetjenester, Moelv - Sykepleier 2 x 80 % fast Enhet for hjemmetjenester Hjemmetjenesten Ringsaker avdeling Moelv har ansvar for å yte hjemmebaserte helse- og omsorgstjenester til innbyggerne i Moelv-området. Vi setter også pris på alle som har valgt å besøke den trivelige byen vår, og tar oss mer enn gjerne tid til å vise turister rundt og gi tips til turer og aktiviteter. Vinmonopolets utsalg i Moelv vil åpne i 2014. Tar Vipps og kan sende fraktfritt! Her får du en oversikt over butikkenes åpningstider og deres tilrettelagte tilbud i disse uvante tider. Nettbutikken vår er også åpen:. Nettopp derfor tilbyr mange av butikkene på Mølla alternativ handling! Ringsaker kommune har satt krisestab som følge av det pågående utbruddet av koronavirus.

Nächster